top of page

Konferensmeny

Kött

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text to make it your own.

Fisk

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text to make it your own.

Design

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text to make it your own.

 

Consulting

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text to make it your own.

 

Kött, Genomgång av olika styckningsdetaljer för nöt, gris och lamm och tillagningssätt för de olika delarna, långkok, stekning, grillning. Avslutning med en gemensam god middag.

 

Fisk, Praktisk lektion om olika sorter, vi filéar och tillreder hela fiskar. Vi lär oss temperaturer vid tillagning, sedan grillar och kokar vi tillsammans med tillbehör för en god middag.

 

Skaldjur, Här går vi in på skaldjur och vad man kan göra för olika saker med dessa, vi kokar, steker och grillar och avnjuter gemensamt med lämpliga tillbehör.

 

Vilt/svamp, Vi kollar vad skogens skafferi har att erbjuda och pratar lite om jakt och hantering av viltkött samt tillagning och avslutning med gemensam middagssittning.

 

Vin/mat, Vi lär oss kombinationen mat/vin och går in mer på hur man kan använda vinet i maten för att förhöja smakerna till middagen. Avslutning med middag och lämpligt vin till.

 

 

 

 

 

 

 

från 895kr/person

Bokning: 0920-97000

Vineyard Event & Konferens Luleå

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
bottom of page